Välkommen till Uppsala Dansförening  / Vi dansar i Fyris Park

Tid:       19.00 - 23.00

Entré:   200:-  Helst kort eller swish

OBS!     Rabattbiljetter gäller inte

Kontant eller swish i cafeterian

Vid symtom som skulle kunna vara

Covid-19 eller vid ofullständig vaccinering

bör ni stanna hemma.

Hjärtligt välkomna!

NYÅRSAFTONSDANS 2021

till  MICKE AHLGRENS

Tid  21.00 - 01.00     Entré  250:-

Anmäl dig gärna till någon i styrelsen,

så vi får en uppfattning om hur många vi blir

På ordinarie föreningsstämma 12 mars 2016 och extra föreningsstämma 26 maj 2016 togs beslutet att byta namn på Kulturella Dansföreningen Uppsala till Uppsala Dansförening samt att antaga nya stadgar.

Föreningens ändamål är att:

- arrangera danstillställningar i Fyris Park, Uppsala, och därmed ge medlemmarna möjlighet till social samvaro, avkoppling och friskvård

- i enlighet med ingångna avtal med IK Fyris ta ägar- och verksamhetsansvar för Fyris Park.

"Vår dansbana" är Fyris Park, Fyrisparksvägen 3 i Uppsala.

Medlemsantalet har varierat mycket under åren. Under 1980-90- talet fanns det drygt 1.000 medlemmar. År 2005 var vi nästan 600 st. År 2014 var vi 96 st (fastän det kom 360 st till dansen på nyårsafton och 145 st på trettondagsafton!) I början dansades det två moderna och en gammeldans, sedan blev det tre och en. Under lång period dansade vi fyra moderna och en gammeldans. I slutet av år 2014 kunde man svara på en enkät på hemsidan om vi skulle ändra till endast moderna danser med en gammeldans före paus. De få svar som kom in var enhälliga - bara moderna + "kaffevalsen". Alltså blev det så med början på nyårsafton 2014.

Avgiften för medlemsskap är fortfarande 40:-/år.  Bankgiro 871-0964, ange namn, adress, telefonnummer och mail-adress.

/Styrelsen

stäng