183   Gästboksinlägg:

2017-04-07 17:17 Sonja A
Hej Lena - icke medlem.Tack för din synpunkt. De tidigare insändarna menade säkert att flera MEDLEMMAR skall komma till föreningens danser. Dom har program och vet exakt när danserna är, men de flesta uteblir i alla fall. De som inte är medlemmar kommer ändå och det är vi glada för. Våra danser kan ses på Danslogen och på vår hemsida. Välkommen på lördag!
2017-04-07 09:00 Lena [wirenes@hotmail.com]
Hej.. icke medlem, så av en händelse (på Micke Ahlgrens hemsida) upptäcktede jag att det var dans på lördag. håller koll på fyrisparks danser. men hade inte sett att ni också ordnade danser där. Så om ni vill ha folk som kommer på era danser måste ni annonsera bättre... mvh Lena...
2017-04-02 12:39 Två tjejer
Vi håller med vad Ernst skriver, ställ upp på danserna! Det är mycket jobb som läggs ner av personalen varje danskväll, kanske det inte märks, men vi förstår. Så, kom på Ahlgrens på lördag den 8 april! Vi ses!
2017-04-01 14:51 Ernst
Ja Chiquita härom lördagen var mycket bra,mycket konstigt att inte fler medlemmar ställer upp, men jag ifrågasätter varför de vill bli medl.när de inte ställer upp för de fina band som erbjuds. Det går inte att erbjuda Donnez o Streaplers för ofta, för de ställer inte upp på för ofta spelningar på samma plats. Nu hoppas jag att besökssiffran lyfts upp på de danser som de har kvar under året, annars så blir det bara dans på Nyårsafton hädanefter, det går inte att köra förlustdanser för ofta. Så hoppas alla dansare skärper sig o ställer upp för Uppsala Dansföring i fortsättningen. Nästa dans blir Micke Ahlgrens den 8 april, Välkomna då!
2017-03-28 10:21 Dansare
Chiquita i lördags -kanonbra orkester! "Järngänget" var där och dansade, men var fanns resten av medlemmarna?? Enbart "sponsrade" medlemsavgifter räcker väl inte för att betala orkestergage!? Ställ upp för föreningen!
2017-02-11 15:33 Bengt-Eric Berglund [bengteric53@gmail.com]
Vill bli medlem i föreningen kan betala i kväll när jag kommer till Fyris, samt Christina Westlin.
2017-01-29 17:07 Sonja A
Tack alla, som nappade på vårt erbjudande om fritt inträde när Sandins spelade istället för Mats Bergmans, som ställde in pga sjukdom. Det blev en trevlig och glad kväll!
2017-01-27 20:47 Anders Nilsson [longsjohagensskog@gmail.com]
Har tappat bort inbetalningskortet.
Har medlems nr. 166
skriv ut ett så betalar jag i kassan på lördag.
2017-01-02 15:58 Sonja A
Tack själv, Margareta! Det var roligt att det kom så många - 375 danssugna. Fler än förra året!
2017-01-01 12:25 Margareta Hamberg
Tack för en trevlig nyårsafton med dans till Micke Ahlgrens superorkester.
«Första «Föreg. Visar 152–161 av 183 Nästa» Sista»

Skriv ett inlägg

Detta fält är till för att lura automatiska spam-skript och syns normalt inte.
Om du är en människa skall du inte fylla i detta fält!
Namn*:
E-post: