178   Gästboksinlägg:

2018-02-26 12:17 Sonja A
Tack till alla som ställde upp på årsmötet! Det blev en livlig diskussion om vår fortsatta verksamhet - kanske inte enligt agendan, men givande, ändå eftersom medlemmarnas åsikter kom fram, vilket jag anser är viktigt i en förening. Tack för förtroendet/ordföranden
2018-02-25 18:39 Dansare från Uppland
Var även vi med på årsmötet igår (lördag)Det var ett möte med dels onödigt extra tjavs om danser framöver, det skall inte behandlas på ett årsmöte, utan inom sittande styrelse.Hoppas att dansare ställer upp bättre i fortsättningen, annars vet vi ej vad som är lämpligast att ta till. Sen tycker vi att det bör bli en trevligare upplyftning för den personal som som finns i köket, särskilt på föreningens danser, sådant sprids ju också till dansare. Vi tycker som Sixten att föreningens ordf. är bra, märktes på omröstningen som gjordes under mötet, även sekreteraren har bra åsikter om verksamheten.
2018-02-25 18:39 Dansare från Uppland
2018-02-25 18:15 Sixten
Jag var med på dansföreningens årsstämma i går,bra att så många ställde upp, hoppas att det kommer fler på deras danser också. Vad jag hör så är det dåligt med dansare som kommer, ock ändå så många medl. som inte ställer upp.Det går med förlust för föreningen varje gång. Men förstår att de flesta i våran ålder väljer torsdagar istället.Jag hoppas att det blir bättre framöver. Är även tacksam att föreningen har en bra ordf.ock att hon får bra respons av övriga framöver.Tack för ordet!
2018-02-22 10:19 Sonja A
Tack, Margita. Mötet börjar kl 18.00.
2018-02-21 18:01 sonja [sonja_adeland@hotmail.com]
Anmäler mig till årsmötet 24 feb kl 17,00. Även tslat in på din telsvarare/ Margita Solberg
2018-01-11 09:06 Bekymmrad
Hoppas det kommer många på danserna . det har ju varit si och så med det. Det verkar som det är dagtid som gäller just nu. Lycka till.
2018-01-02 22:16 Sonja A
Vi ser helst att medlemsavgiften betalas in på bankgirot. Brev om detta till medlemmarna är skickat idag 2/1.
2018-01-02 20:17 Margita Solberg [bensol@telia.com]
Kan medlemsavgift betalas på fredagens (5/1) dans?
2017-12-18 14:49 Sonja A
Nej, Javier. Det behövs inte.
«Första «Föreg. Visar 169–178 av 178

Skriv ett inlägg

Detta fält är till för att lura automatiska spam-skript och syns normalt inte.
Om du är en människa skall du inte fylla i detta fält!
Namn*:
E-post: